Кропивницький: До дня святого Миколая депутати привітали малечу з будинків сімейного типу

  • 19 груд. 2020 11:17
  • 812
    • Новина Кропивницький: До дня святого Миколая депутати привітали малечу з будинків сімейного типу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Свято Миколая Чудотворця у Кропивницькому проходить під знаком турботи про дитину, інформує міська рада.
     
     18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая, кропивницькі дітлахи почали отримувати вітання із зимовими святами. Представники депутатської фракції політичної партії міського голови «Пропозиція» вирішили першочергово привітати дітей, які виховуються в дитячих будинках сімейного типу Кожанових, Іванових, Діордіц, Холодовських та дітлахів, чиї родини опинилися в складних життєвих обставинах.
     
     - Ми закупили понад сотню солодких подарунків і почали вручати їх дітям напередодні свята, - поділився голова фракції Дмитро Бірець. – Це надзвичайно приємна місія. Адже діти в такі дні завжди чекають дива і сюрпризів. Отож ми вирішили їх порадувати і створити їм казковий новорічний настрій.
     
    Представники «Пропозиції» також влаштували свято для новенців - вирішили питання із встановленням у селищі головного атрибуту Новорічних і Різдвяних свят - зеленої ялинки. На День Святого Миколая вона засяє святковими вогнями.
     
    Але це не всі подарунки новенцям – своїх колег по міській раді підтримали депутати фракції політичної партії «Наш край». Вони підготували для малечі селища набори солодощів, аби порадувати дітей в зимові свята.