У Кропивницькому реабілітаційному центру працівники пробації передали побутову техніку

  • 18 груд. 2020 14:02
  • 956
    • Новина У Кропивницькому реабілітаційному центру працівники пробації передали побутову техніку Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора на базі філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області персонал Фортечного районного відділу філії Центру пробації в Кіровоградській області передав на потреби Реабілітаційного центру алко- та наркозалежних «Перемога» м.Кропивницький благодійну допомогу у виді побутової техніки, предметів повсякденного вжитку, одягу, продуктів харчування тощо.
     
    - Неможливо сприяти соціалізації та позитивним змінам без постійної безперервної підтримки та допомоги. Це і є саме ті реальні дії, які не несуть формального характеру, полегшують життя людей, та зароджують у їхніх серцях віру в небайдужість оточення, - саме такої думки про важливість проведення подібних заходів начальник Фортечного районного відділу філії Центру пробації в Кіровоградській області Інна Гриценка.
     
    По завершенню зустрічі представники Реабілітаційного центру подякували персоналу уповноваженого органу з питань пробації за допомогу й наголосили, що саме завдяки таким людяним вчинкам їхня віра у світле майбутнє не згасає.