Безробітних Кіровоградщини запрошують вивчитись на кухаря суднового

  • 18 груд. 2020 12:29
  • 584
    • Новина Безробітних Кіровоградщини запрошують вивчитись на кухаря суднового Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кухар судновий – одна з найромантичніших професій сьогодення, але водночас одна з найважчих. Кулінарія – це давнє мистецтво. Тільки кухар знає, як правильно зберігати продукти, готує різні страви за рецептами та вміє «смачно» подавати приготоване до столу.
     
    22 грудня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості стартує навчання за професією «Кухар судновий». Курс навчання триватиме п’ять місяців.
     
    Відповідно до навчального плану майбутні кухарі повинні засвоїти технологію приготування усіх видів страв та кулінарних виробів, особливості приготування національних, фірмових страв та страв іноземних кухонь, правила оформлення та подачі порційних страв, а також устрій судна та організацію служби, техніку особистого виживання, протипожежну безпеку, першу медичну допомогу тощо.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
     
    • повна загальна середня освіта;
    • вік особи не менше 18 років;
    • медична довідка;
    • особова медична книжка.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила вказана професія, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.
     
    Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості