У Кропивницькому затримали водія з чужим посвідченням

  • 17 груд. 2020 15:04
  • 563
    • Новина У Кропивницькому затримали водія з чужим посвідченням Ранкове місто. Кропивницький
     
    Патрульні відсторонили від керування водія, який їхав напідпитку з чужим водійським посвідченням і номерним знаком від іншої автівки. Про це у ФБ пише патрульна поліція Кіровоградської області.
     
    Вчора, близько 22-ї години, на вулиці Комарова патрульні зупинили автомобіль Renault Laguna, який рухався без ближнього світла фар у темну пору доби. Водій пред’явив інспекторам чуже водійське посвідчення, яке за базами Національної поліції значиться як втрачене. 
     
    Чоловік зізнався, що знайшов цей документ і вирішив використати, оскільки вже позбавлений права через нетверезе керування. Під час спілкування охоронці порядку виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, але від огляду він відмовився.
     
    Також під час перевірки патрульні встановили, що номерний знак зареєстрований за іншим автомобілем. А виявлена автівка має іноземну реєстрацію.
     
    Для встановлення усіх обставин події патрульні викликали слідчо-оперативну группу.
    За виявлені правопорушення на 41-річного водія патрульні склали ряд адмінматеріалів: за ч.4 ст.126 (Керування особою, позбавленою права керування), ч.2 ст.122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами), ч.3 ст.130 (Керування особою, яка двічі протягом року піддавалася адмінстягненню за керування у стані сп’яніння) КУпАП.