Кіровоградщина: На Світловодщині раніше судимий чоловік збував наркотики

  • 17 груд. 2020 16:34
  • 588
    • Новина Кіровоградщина: На Світловодщині раніше судимий чоловік збував наркотики Ранкове місто. Кропивницький
    На Світловодщині раніше судимий чоловік збував наркотики
     
     
    Працівники Світловодського відділу поліції отримали інформацію про злочинну діяльність 36-річного раніше судимого місцевого жителя, який збуває наркотичні речовини. В ході перевірки інформація підтвердилась. Особу затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
     
    В результаті проведених заходів правоохоронці довели причетність підозрюваного до трьох фактів протиправної діяльності – збуті наркотичного засобу метадону.
     
    - В ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання особи поліцейські вилучили 14 полімерних пакетів з кристалічною речовиною білого кольору, пакет з пігулками, паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на канабіс, ваги та гирі, - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
     
    Вилучене направили для проведення дослідження до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.
    Особі повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1, ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, виробництво, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна».
     
    Світловодський відділ поліції
    Кіровоградської області