Кропивницький: Виставка місцевої майстрині Людмили Макей переїхала до філармонії

  • 17 груд. 2020 13:34
  • 1190
    • Новина Кропивницький: Виставка місцевої майстрині Людмили Макей переїхала до філармонії Ранкове місто. Кропивницький
     
    Уже десять днів минуло відтоді, як, махнувши прощально хвостиками, закрилася моя персональна виставка «Люди, квіти, кити і коти» в Кропивницькій Кав'ярны Театральна. Про це у ФБ пані Людмила пише на своїй сторінці у ФБ.
     
    "А люди все пишуть, телефонують і запитують: а де і коли її можна побачити? Тому що тижня явно виявилося замало, аб з картинами познайомилися всі охочі.
     
    Але є і хороша новина: моя виставка стала пересувною та переїхала в інше місце. Мої кити і коти оселилися в Кіровоградській філармонії. Тепер вони тішать погляди шанувальників музики і відвідувачів кафе «Арт», і там же ніжаться в очікуванні своєї ялинки мої ексклюзивні ялинкові кульки з петриківським розписом. І картини, і кульки можна купити за дуже смачною ціною, яка буває тільки напередодні новорічних свят.
    Так що, друзі, у вас є шанс оглянути та придбати не за всі гроші світу картину з теплою історією, написану олійними фарбами на полотні. Мої котики, люди і квіти з китами будуть щасливі перейти в добрі руки справжніх цінителів прекрасного. Це буде ваше найкраще придбання року, що минає, яке, впевнена, оцінять і підтримають ваші близькі. А друзі та колеги таємно обзавидуються і захочуть собі такий же шедевр. Але він вже буде висіти на стіні у вашій вітальні...
     
    Чекаю ваших дзвінків і повідомлень в директ. Знижки діятимуть лише до Нового року. До зустрічі!" - йдеться у повідомленні.