У Кропивницькому депутати Подільської ради вже втретє не спромоглися обрати голову

  • 17 груд. 2020 11:54
  • 1186
    • Новина У Кропивницькому депутати Подільської ради вже втретє не спромоглися обрати голову Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому депутати з третьої спроби намагаються обрати голову Подільської ради.
     
    Сьогодні, 17 грудня, розпочалося третє засідання Подільської районної у м.Кропивницькому ради VIII скликання. Із 38 присутні 35 народних обранців. 
    На порядку денному стояло питання обрання голови ради. Спочатку на посаду голови претендували Артем Постолатій ("Наш край") та Геннадій Осетров ("Рідне місто").
     
    На минулих засіданнях депутатам не вдалося обрати голову районної ради через недостатню кількість голосів за одного з кандидатів. У результаті таємного голосування 11 грудня за Андрія Постолатія проголосувало 19 депутатів, а за Геннадія Осетрова - 18. 
     
     
    На сьогоднішній день за посаду голови змагалися дві кандидатури: Ірина Майстрова та Володимир Стецюк.
    Після виступів кандидатів депутати приступили до таємного голосування.
     
    Довідково
     
    Ірина Майстрова, Громадянка України, освіта вища, член Політичної партії "Рідне місто", Комунальний заклад "Навчально-виховне об’єднання "Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 1 - дитячий юнацький центр "Перлинка" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області", Директор, місце проживання: м.Кропивницький, Кіровоградська обл., судимість відсутня. Заборгованість зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред’явлення виконавчого документа до примусового виконання, відсутня.
     
    Володимир Стецюк
    Начальник Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Ленінської районної у м.Кіровограді ради.
     
     
    Після голосування лічильна комісія оголосила результати: 19 голосів віддали за Ірину Майстрову та 17 за Володимира Стецюка.
    І знову депутати не обрали голову Подільської ради, адже для перемоги кандидата потрібно набрати 20 голосів - тобто половину від усього складу ради + 1.