На Кіровоградщині будують приймальні відділення у шести лікарнях

  • 16 груд. 2020 13:52
  • 786
    • Новина На Кіровоградщині будують приймальні відділення у шести лікарнях Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кіровоградській обласній лікарні, Світловодській, Гайворонській і Добровеличківській ЦРЛ, лікарні швидкої медичної допомоги міста Кропивницький та Олександрійській ЦМЛ триває будівництво приймальних відділень, інформує пресслужба ОДА.
     
    Як зазначив перший заступник голови Кіровоградської ОДА Валерій Жалдак, максимальний обсяг робіт планується виконати до кінця року.
     
    - Роботи з будівництва приймальних відділень у шести лікарнях тривають. Максимально виконаємо заплановане до кінця року. Відповідно використаємо і кошти державної субвенції, виділені на будівництво приймальних відділень, - зазначив Валерій Жалдак.
     
    Перший заступник додав, що будівництво приймального відділення у Знам’янській міській лікарні заплановане на наступний рік.
     
    Раніше президент України Володимир Зеленський наголосив, що приймальні відділення - не просто проекти будівництва, це життя та здоров’я людей.
     
    - Знаю, що через епідемію будівництво розпочалося значно пізніше запланованого і що друга половина відділень вже має завершену проектну документацію. Але вважаю, що треба пришвидшитися, наскільки це можливо. Ці відділення – не просто проекти будівництва. Це життя та здоров'я наших людей, – сказав Володимир Зеленський.