У Кропивницькій міській раді триває дискусія стосовно роботи депутатського корпусу

  • 16 груд. 2020 10:37
  • 1009
    • Новина У Кропивницькій міській раді триває дискусія стосовно роботи депутатського корпусу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 16 грудня, проходить друге засідання першої сесії Кропивницької міської ради VIII скликання.
     
    Депутат Олександр Корнюша зачитав деякі пункти закону про місцеве самоврядування. Він запропонував спочатку затвердити Регламент та положення про комісії. Депутат обурений тим, що досі не створені постійні депутатські комісії.
     
    Він запропонував оголосити перерву, аби створити комісії та затвердити їхній склад.
     
    За словами юристки Марини Смаглюк,  органи влади працюють без перерви. Також вона зазначила, що депутати не обмежені у своїх діях, і пояснила, що депутати перебувають у правовому полі.
     
    - Марина Смаглюк є представником політичної сили "Пропозиція", і вона говоритиме, як зручно міському голові. Тому наша партія не визнавати жодних її реплік, - зазначив депутат ОПЗЖ Анатолій Ларін.
     
    Депутат Олександр Цертій закликав відкласти чвари і працювати на громаду, адже сьогодні ми маємо приймати рішення життєдіяльності міста.
     
    Депутатка Ольга Алокілі-Ковальова зазначила, що на минулому засіданні депутати проголосували за порядок денний і закликала бути колег послідовними.
     
    В результаті голосування пропозиція піти на перерву не підтримана. Депутати продовжили роботу.