Кропивницька міська рада працює над новим регламентом

  • 16 груд. 2020 10:04
  • 654
    • Новина Кропивницька міська рада працює над новим регламентом Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кропивницька міська рада готується працювати за новим регламентом, про це пише сайт міської ради.
     
     15 грудня, у вівторок, голови депутатських фракцій під керівництвом секретаря міської ради Олега Колюки опрацювали проєкт майбутнього регламенту роботи Кропивницької міської ради.
     
    Участь в обговоренні важливого документу, який регламентуватиме діяльність всього представницького органу місцевого самоврядування, вперше взяв також голова Громадської ради Леонід Лузан.
     
    Депутати детально розглянули усі запропоновані зміни до регламенту міської ради VIII скликання. За словами Олега Колюки, проєкт рішення готовий до оприлюднення і широкого обговорення.
     
    - Ми взяли за основу чинний регламент міської ради, в який хочемо внести суттєві зміни: привести його норми у повну відповідність до чинного законодавства, вилучити деякі неузгодженості, що не працювали, - відзначив Олег Колюка. - Регламент важливий у роботі міської ради, він покликаний забезпечити порядок в сесійній залі та продуктивну роботу депутатів. Напрацьований нами варіант розглянуть на своїх засіданнях усі фракції міської ради і Громадська рада. У них буде можливість внести додаткові пропозиції до проєкту рішення, який вже у середу, 16 грудня, оприлюднимо на офіційному веб-сайті міської ради. По завершенні процедури обговорення опрацьований регламент внесемо для затвердження у сесійну залу.