«Великий бокс" на "Інтері": Владислав Сіренко проти Костянтина Довбищенко

  • 10 груд. 2020 11:02
  • 1256
    • Новина «Великий бокс» на «Інтері»: Владислав Сіренко проти Костянтина Довбищенко Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    У неділю, 13 грудня, о 20:30 на «Інтері» - пряма трансляція поєдинку за титул чемпіона WBC-Asia. У рингу зійдуться два найкращих на сьогоднішній день українських важкоатлета: Владислав Сіренко і Костянтин Довбищенко.
     
     
    Владислав Сіренко провів 14 вражаючих боїв і в 13-ти з них здобув дострокову перемогу. Вже сьогодні експерти боксу вважають, що Сіренко в майбутньому може зайняти місце Усика. Однак спочатку він повинен пройти складне випробування - поєдинок з Костянтином Довбищенко, який вважається одним з найбільш безкомпромісних українських боксерів. Його стиль ведення бою яскравий і запам'ятовується: пропускаючи удари, він продовжує йти вперед, чим часто вводить суперника в замішання. Доказ тому - два крайніх поєдинка проти вже визнаних авторитетів Олександра Захожого і Андрія Руденка, з якими Довбищенко боксував на рівних всі 10 раундів.
     
    В ексклюзивному інтерв'ю, яке Владислав Сіренко дав телеканалу «Інтер», боксер поділився своїми очікуваннями від майбутнього бою: «Я готуюся до того, що цей поєдинок буде серйозним. Адже Костянтин - хлопець, який не здається і завжди йде вперед».
     
    А Довбищенко вважає, що Сіренко ще не зустрічався з таким суперником, як він: 
     
    - Влад - хороший спортсмен, але у нього за всю профікарьеру ще не було суперопозіціі. У рингу я намагаюся бути безкомпромісним. Люди люблять дивитися такий бокс. Та й мені самому подобається такий стиль бою.
     
    Переможець майбутньої сутички зможе істотно просунутися в рейтингу організації і отримає право претендувати на поєдинки з представниками TOP-10.
     
    - Українські вболівальники звикли, що наші боксери не потребують представлення, - говорить керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» Роман Кадемін. - Ми ж покажемо телеглядачам, що в українському профібоксі багато талановитих і перспективних боксерів. І Сіренко, і Довбищенко якраз такі хлопці. Я і раніше стежив за кар'єрою Владислава Сіренко - мені імпонує його манера бою, та й сам він як людина досить цікавий. Його суперник, Костянтин Довбищенко, не менш яскравий персонаж в світі боксу. Він боксує так, що глядачі не залишаються байдужими. І саме симбіоз врівноваженого Сіренко і вибухового Довбищенко, як на мене, створить конфлікт в рингу, за яким однозначно буде цікаво спостерігати.
    Не пропустіть вечір «Великого боксу» і поєдинок українських важкоатлетів - Владислава Сіренко і Костянтина Довбищенко - вже цієї неділі, 13 грудня, о 20:30 на «Інтері».