Кіровоградщина: Хто став «Красою і гордістю нації» у цьому році?

  • 9 груд. 2020 16:37
  • 3024
    • Новина Кіровоградщина: Хто став «Красою і гордістю нації» у цьому році? Ранкове місто. Кропивницький
     
    У попередніх новинах ми вже писали про XV Всеукраїнський фестиваль краси й таланту «Степова красуня», який відбувся у рамках ювілейного 50-го свята Театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти».
     
    Цьогоріч у конкурсі взяли участь 20 яскравих юних панянок віком від 5 до 18 років з Кропивницького, Компаніївки, Знам’янки, Полтави, Броварів, а також представниці болгарської та вірменської діаспор.
     
    Учасниці продемонстрували національні та авангардні костюми. У виході «самопрезентація» були вбрані в одяг із символікою фестивалю «Вересневі самоцвіти» та конкурсу «Степова красуня». І традиційно на завершення – хвилюючий для кожної конкурсантки вихід у вечірньому вбранні. 
     
     
    Гран-прі в номінації «Краса і гордість нації» отримала Мар’яна Майстренко.
    Мар’яна Майстренко, 14 років, народилася у Кропивницькому і є символом цього міста, славить його. Навчається в школі і мріє стати магістром перукарського мистецтва.
     
    – Мар’яна – натура творча, дуже відповідальна, доброзичлива. Із задоволенням відвідує імідж-центр «Ольга» та бере участь у творчих проєктах. У 2020 році брала участь у конкурсі «Ікона стилю». Вона дійсно є втіленням української краси і чарівності, – зазначила директорка імідж-центру «Ольга» Вікторія Вагжанова.