У Світловодську після вивільнення з РДА колишня безробітна стала методистом

  • 7 груд. 2020 16:11
  • 639
    • Новина У Світловодську після вивільнення з РДА колишня безробітна стала методистом Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    «Жити повноцінним життям – працювати та реалізувати свій потенціал», – таке життєве кредо має мешканка Світловодщини Ольга Михайленко.
     
    - Головне, щоб будь-яка людина, у тому числі й та, яка має вади здоров'я, мала мету та прагнення, відчувала себе потрібною у суспільстві і мала можливість своєю працею приносити користь, – стверджує колишня безробітна Ольга Михайленко, яка нині працює методистом комунальної установи.
     
    Після ліквідації управління агропромислового розвитку Світловодської районної державної адміністрації жінка залишилась без роботи. Ольга Миколаївна вирішила шукати роботу, яка б відповідала її освіті та досвіду, за допомогою міськрайонній філії обласного центру зайнятості.
     
    Під час розмови з кар'єрним радником було з'ясовано, що пані Ольга закінчила Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет, у якому здобула кваліфікацію «Агроном». Увесь трудовий шлях жінки був присвячений аграрній сфері. На своєму останньому місці роботи у Світловодській райдержадміністрація, працюючи на державній службі, Ольга Миколаївна здобула чималий досвід методичної роботи, вирішувала низку актуальних питань, що пов'язані із здійсненням заходів щодо соціально-економічного розвитку території, функціонуванням галузей господарського комплексу та розв'язанням проблем у соціальній сфері. Саме ці здобуті раніше знання, навички та досвід допомогли жінці працевлаштуватися.
     
    Під час прийому кар’єрна радниця обговорила з пані Ольгою її професійні спрямування, разом вони скорегували резюме безробітної, розглянули етапи підготовки до співбесіди з роботодавцем, словом, напрацювали стратегію пошуку роботи. І результат не забарився. Пані Ользі було запропоновано вакансію методиста, яка була актуальною у комунальній установі «Центр із обслуговування закладів та установ» Світловодської районної ради. Жінка з радістю погодилась. 
     
    - Переконатися у тому, що ця робота дійсно саме моя, допомогло стажування безпосередньо на робочому місці. Досвідчені фахівці комунальної установи допомогли мені швидко опанувати те, що, перший час, було незрозумілим. Я з усим впоралася, – згадує жінка.
     
    На даний час Ольга Миколаївна успішно працює у освітянській сфері, продовжує опановувати нові знання, виконувати поставленні завдання та приймати рішення, що спрямовані на розвиток освітніх комунальних закладів.
     
    Лариса Шевченко,
    заступник директора
    Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості