У Кропивницькому будинку дитини потрібні бухгалтери

  • 7 груд. 2020 13:12
  • 577
    • Новина У Кропивницькому будинку дитини потрібні бухгалтери Ранкове місто. Кропивницький
     
    Днями у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості, на замовлення КНП «Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу Кіровоградської обласної ради», відбувся ярмарок вакансій, під час якого громадяни, які шукають роботу, мали можливість запропонувати свої професійно-кваліфікаційні якості, а роботодавці – обрати саме тих працівників, які необхідні їхньому підприємству.
     
    Участь у заході узяла представниця роботодавця Наталія Білінська, яка ознайомила присутніх з основними напрямками діяльності підприємства та надала інформацію про режим роботи, умови оплати праці, вимоги до претендентів та соціальні гарантії.
     
    - Комунальний заклад «Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу» є закладом медико-соціального спрямування для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Він був заснований у травні 1924 року і є єдиним в області лікувально-профілактичним закладом такого типу. Наразі вакантними у нас є посади головного бухгалтера, бухгалтера та фахівця з публічних закупівель, – зазначила Н. Білінська.
     
    У міні-ярмарку взяли участь 7 осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та шукають роботу. Враховуючи вимоги роботодавця та кваліфікаційний рівень претендентів, одна безробітна була запрошена на співбесіду до керівника закладу.
     
    Світлана Печенюк, провідний фахівець з питань зайнятості Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості