На Кіровоградщині подружжя ледве не загинуло від чадного газу

  • 6 груд. 2020 18:20
  • 737
    • Новина На Кіровоградщині подружжя ледве не загинуло від чадного газу Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кіровоградській області рятувальники допомогли відкрити двері квартири та врятували подружжя, яке отруїлось чадним газом.
     
    4 грудня о 21:07 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що потрібна допомога по відкриванню вхідних дверей квартири на восьмому поверсі житлової дев’ятиповерхівки по вулиці 6-го Грудня у Олександрії, де чоловік з дружиною через погане самопочуття не можуть вийти з помешкання. 
     
    Рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону за допомогою ручного механізованого та шанцевого інструменту відчинили вхідні двері квартири, де працівники поліції та швидкої допомоги виявили чоловіка та жінку 1985 і 1993 р.н. з попереднім діагнозом отруєння чадним газом. Рятувальники допомогли транспортувати постраждалих до карети швидкої допомоги, яка вже доправила їх до міської лікарні. 
     
    Далі працівники служби газу та рятувальниками обстежили та замірили концентрацію чадного газу в квартирах, що розташовані на одному вентиляційному стояку будинку, та рекомендовали провітрити квартири. 
     
    У ДСНС у Кіровоградській області