Учасниця АТО з Кіровоградщини продовжила військову службу в ЗСУ

  • 4 груд. 2020 12:37
  • 893
    • Новина Учасниця АТО з Кіровоградщини продовжила військову службу в ЗСУ Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Адаптація демобілізованих військовослужбовців до мирного життя у кожному випадку проходить по-різному. Для когось цей процес минає швидко, завдяки підтримці з боку близьких та улюбленій роботі, а для когось – розтягується на довгі місяці.
     
    Яна Братченко, від самого початку бойових дій на сході України, зрозуміла, що в такий складний для країни час, її місце саме там, на передовій. Тому з 2016 по 2019 рік вона сумлінно захищала територіальну цілісність України у зоні проведення АТО.
     
    Повернувшись до звичного життя, Яна відразу почала шукати «своє» місце в суспільстві. Дівчина розуміла, що швидше адаптуватися допоможе робота, але все ніяк не могла вирішити, у якому напрямку рухатися та де шукати розради. Незважаючи на підтримку рідних та друзів, дівчина ще довго була на роздоріжжі.
     
    Плануючи своє мирне життя, Яна, що була демобілізована з військової служби, вирішила по допомогу у працевлаштуванні звернутися до Олександрійського міськрайонного центру зайнятості. Разом з фахівцями вивчалися різні варіанти працевлаштування.
     
    Проте, осмисливши усі свої вміння та вподобання, довгий час Яна Братченко без військової служби не змогла, тому вже у лютому 2020 року підписала контракт на військову службу в Збройних Силах України за контрактом.
     
    ФОТО умовне