У Кропивницькому на Пацаєва зайнялася багатоповерхівка (ФОТО)

  • 1 груд. 2020 15:46
  • 1975
    • Новина У Кропивницькому на Пацаєва зайнялася багатоповерхівка (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Спільними зусиллями пряцівники екстренних служб надали допомогу мешканцям багатоповерхівки, що горіла, і загасили вогнище. Про це повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.
     
    Повідомлення про пожежу у будинку на вулиці Пацаєва надійшло патрульним сьогодні, близько 5-ї години ранку. Заявник спросоння не міг зрозуміти, що саме зайнялось. Навкруги вже було повно диму.
     
    На місці працювали 5 екіпажів патрульних, рятувальники ДСНС та медики. Інспектори допомогли мешканцям евакуювати діток. Малечу виводили з під’їзду, спускали пожежною драбиною, передавали через балкони. 
     
    Кожного прихистили і зігріли. Потім на прохання батьків дітлахів відвезли у безпечне місце – до найближчих родичів.
    Весь цей час рятувальники боролися з вогнем. Невдовзі займання було ліквідовано.
     
     
    Співчуваємо мешканцям, адже трагедії трапляються, коли їх не очікуєш. 
    Ми завжди напоготові прийти на допомогу. На варті 24/7.
     
    Як повідомляє пресслужба У ДСНС України у Кіровоградській області, 1 грудня о 05:14 надійшов виклик за адресою: м. Кропивницький, вулиця Пацаєва, де сталась пожежа в одній із квартир на першому поверсі 9-поверхівки. На місце події негайно прибули 2 відділення 1-го ДПРЗ Кропивницького. 
     
    Було встановлено, що в кімнаті квартири зайнялись речі домашнього вжитку (меблі, телевізор, міжкімнатні двері та інше майно) площею 25 м2. Через задимлення, яке розповсюджувалось на верхні поверхи по сходовій клітині, по автодрабині було виведено із верхніх квартир на свіже повітря 7 громадян у тому числі 1 дитину). Рятувальники о 06:10 локалізували та о 07:40 – ліквідували займання.