На Кіровоградщині потрібні неврологи

  • 1 груд. 2020 18:20
  • 1105
    • Новина На Кіровоградщині потрібні неврологи Ранкове місто. Кропивницький
     
    Щорічно 1 грудня відзначається Міжнародний день невролога (невропатолога). Наразі на Кіровоградщині потрібні 5 лікарів-неврологів.
     
    Неврологія, той розділ медицини, який займається насущними питаннями виникнення специфічних захворювань центральної і периферичної нервової системи людини, а також досліджує симптоматику, механізми розвитку та можливі способи діагностики, лікування або профілактики неврологічних захворювань. Мабуть, найпоширенішими захворюваннями є саме неврологічні. Вони виникають у переважної більшості людей, оскільки немає жодної людини в світі, яку хоча б раз у житті не турбував м'язовий біль, запаморочення і безсоння.
     
    У Кропивницькому потрібні 2 лікаря-невропатолога (заробітна плата за обома вакансіями: 5000 грн) та лікар-невролог дитячий (заробітна плата: 5000 грн). По одному лікарю-невропатологу також потрібні в Олександрії та Петровому (заробітна плата за обома вакансіями: 5000 грн). Варто зазначити, що невропатологові, який працюватиме у Петровому, місцева влада надає житло.
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, Олександрійського міськрайонного центру зайнятості та Петрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості