У Кропивницькому від 1 грудня змінюється схема руху маршрутних таксі № 274

  • 1 груд. 2020 09:59
  • 1130
    • Новина У Кропивницькому від 1 грудня змінюється схема руху маршрутних таксі № 274 Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому змінено схему руху міського автобусного маршруту № 274 «сел. Нове - Автостанція № 1 - площа Богдана Хмельницького», який забезпечує перевезення пасажирів в режимі руху «маршрутне таксі».
     
    Як повідомили в управлінні розвитку транспорту та зв’язку міської ради Кропивницького, нова схема руху має покращити рівень транспортного обслуговування в Кропивницькому, ускладненого необхідністю виконувати постанову Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).
     
    - Відповідно до постанови перевезення громадян пасажирським транспортом загального користування здійснюється в межах кількості місць для сидіння, яка передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, за умови забезпечення водіїв та пасажирів під час таких перевезень засобами індивідуального захисту, - відзначив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Віктор Житник. -  Протиепідемічні норми погіршили транспортне обслуговування кропивничан, особливо це стосується мешканців селища Нового. Тому запровадження нової схеми руху, продовження маршруту має допомогти в покращенні транспортного обслуговування на території Кропивницького.
     
    Вже від 1 грудня 2020 року схема руху маршруту буде продовжена від площі Богдана Хмельницького по вулицях Великій Перспективній, Шевченка, Кропивницького, Полтавській, провулку Об’їзному до «Автостанції № 1», та у зворотньому напрямку.
     
    - Відповідно до умов договору на перевезення від 20.01.2020 року № 149/07, за вищезазначеним автобусним маршрутом передбачено функціонування 8 транспортних засобів класу А, інтервали руху складатимуть 15-20 хвилин, - підкреслив Віктор Житник.