У Кропивницькому штрафують активістів за розклейку наліпок

  • 30 лист. 2020 09:40
  • 664
    • Новина У Кропивницькому штрафують активістів за розклейку наліпок Ранкове місто. Кропивницький
     
    Адмінкомісія міськради спробує оштрафувати активістів РОК за «Слуг Кремля».
     
    У вівторок, 1 грудня, о 8:30 Рух Опору Капітуляції проведе пікет під Кропивницькою міською радою на підтримку своїх активістів, яких цього ж дня, о 9:00 в 131 кабінеті на засіданні адміністративної комісії міськради спробують притягнути до відповідальності за розклейку наліпок "Жодного голосу слугам кремля".
     
    Активістам РОК інкримінують порушення вимог ст.152 КУпАП "порушення правил благоустрою", хоча жодного закону вони не порушили. Хлопці клеїли наліпки на самовільно встановлені рекламні конструкції партії Артема Стрижакова "Перспектива міста" у вигляді лавок, а це ніяким порушенням не є.
     
    Нагадаємо, напередодні днів тиші перед місцевими виборами у одному з дворів по вулиці Жадова на активістів Руху здійснили напад представники виборчого штабу Стрижакова. Вони затягнули активістів РОК в мікроавтобус, відвезли у свій офіс, обшукали і, під погрозами життю і здоров'ю, здійснюючи психологічний і фізичний тиск, змусили підписати брехливі заяви і озвучити їх на камеру. З цього приводу хлопці вже звернулись до правоохоронних органів.
     
     
    Прес-служба РОК-Кропивницький