На Кіровоградщині 1002 медичних працівника застраховані на випадок COVID-19

  • 27 лист. 2020 10:50
  • 667
    • Новина На Кіровоградщині 1002 медичних працівника застраховані на випадок COVID-19 Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    На Кіровоградщині 1002 медичних працівника застраховані на випадок коронавірусу. Про це сьогодні, 27 листопада, повідомив очільник області Андрій Назаренко.
     
    - У рамках обласної програми станом на сьогодні на випадок ковіду застраховані всі 1002 медичних і не медичних працівника госпітальних баз, які надають допомогу хворим на коронавірус. В обласній лікарні – 438 медиків, у Центральній міській лікарні Кропивницького – 148, в Олександрійській міській лікарні – 49,  у Добровеличківській ЦРЛ – 51 медик, 21 у Маловисківській ЦРЛ, в Обласному бюро судмедекспертизи -  109, у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф області - 186 медичний працівник», - зазначив Андрій Назаренко.
     
    Голова облдержадміністрації додав, що середній розмір разової страхової виплати становить 10 тисяч гривень.
     
    - Зі збільшенням ліжкомісць під COVID-19, зростає і кількість залучених працівників медзакладів. Їх також страхуємо. Долучаються до страхування і соціально-відповідальний бізнес, і органи місцевого самоврядування. Вдячний усім, хто зараз стоїть на передовій у боротьбі з коронавірусом і тим, хто підтримує наших лікарів!, - підсумував голова ОДА.
     
    Зазначимо, на Кіровоградщині за минулу добу на COVID-19 захворіло 9 медиків.