На Кіровоградщині потрібні лікарі із загальної гігієни

  • 26 лист. 2020 18:08
  • 700
    • Новина На Кіровоградщині потрібні лікарі із загальної гігієни Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    З метою здійснення державного санітарно-епідеміологічного нагляду (контролю) на території районів (міст) Кіровоградщини потрібні 21 лікар із загальної гігієни.
     
    Зокрема, у Кропивницькому потрібні 3 фахівця для здійснення державного санітарно-епідеміологічного контролю за дотриманням санітарного законодавства (заробітна плата: 5000 грн); здійснення державного санітарно-епідеміологічного контролю вантажів, що переміщуються через митний кордон на території області (заробітна плата: 5000 грн); для здійснення державного санітарно-епідеміологічного контролю за дотриманням санітарного законодавства, показників вмісту шкідливих для здоров'я людини речовин та інгредієнтів у тютюнових виробах, які реалізуються на території області (заробітна плата: 5000 грн). За усіма вакансіями роботодавець не ставить вимог до стажу роботи, проте, кандидати на посади повинні вільно володіти державною мовою та вміти працювати з ПК.
     
    З метою реалізації першочергових заходів щодо профілактики масових неінфекційних захворювань (отруєнь), радіаційних уражень людей, а також виникнення інфекційних хвороб, у т.ч. шляхом передачі яких є харчові продукти, на Петрівщині та Світловодщині потрібні по 2 лікаря із загальної гігієни (заробітна плата: 5000 грн).
     
    По одному лікарю на аналогічні посади потрібні у Благовіщенському, Вільшанському, Гайворонському, Голованівському, Долинському, Компаніївському, Маловисківському, Новомиргородському, Новоукраїнському, Новоархангельському, Олександрійському, Олександрівському, Онуфріївському та Устинівському районах Кіровоградщини. Заробітна плата за усіма вакансіями – 5000 грн.
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до районних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості та Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.
     
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості