Кропивницький: Реаліті-шоу "Хочу тут жити" триває (ВІДЕО)

  • 26 лист. 2020 10:36
  • 1957
  •  
     
    Соціальний проєкт, спрямований на розвиток у містян патріотизму, на певну усвідомленість того, що у Кропивницькому можна жити та розвиватися. Для того, аби додати популярності, уваги та серйозності, головним призом заявлена квартира, яку отримає переможець.
     
     
    У третьому епізоді змагалися:
     
    Сергій Ільїн та Олена Коротка
     
    Він за освітою магістр права та магістр психології, у планах стати магістром магії. Усе життя займається гумором: учасник команд КВН – «Коні Пржевальського», «Наївність», «Маленький Париж». Учасник проєкту «Ліга Сміху» з ко-мандою «Молодіжний портал». Зараз працює в Обласному ЦДЮТ викладачем гуртка «Лабораторія гумору», керівник команди «Жертви експериментів». Клубний ведучий Mc Velik; стендап-комік – один із засновників першого міського стендап-клубу «0522». Також Сергій усе життя грає на гітарі, цікавиться Hip-Hop культурою (за період карантину випу-стив трек разом із Dj Dima Pix «Маску не прячь»).
     
     
    Вона за освітою бакалавр з економіки та маркетингу, магістр соціальної педагогіки, а у планах вийти заміж. Усе життя перебуває в осередку творчості і весь сенс життя – у створенні свята.  Фіксик, свинка Пеппа, Ельза – це все про неї, адже вона – аніматор. Переможниця багатьох всеукраїнських конкурсів Ігротехніки; авторка та сценаристка багатьох міських та обласних заходів. У колишньому весільна декораторка; організаторка яскравих заходів; аеродизайнерка, фотомодель; дикторка, культорганізаторка КОЦДЮТ. Вони – потужна команда, їхні спільні справи важко розділити, адже міжнародні, обласні та міські заходи не обходяться без цієї яскравої пари ведучих! Цей творчий тандем готовий і далі дивувати Кропивницький. Вони на проєкті для того, щоб здійснити свою мрію – виграти квартиру, у якій будуть не тільки жити, а й облаштують її у студію! 
     
    Семен Пашкевич і Маріанна Козонак
     
    – 12 років тому я зустрів її – 16-річну дівчину, в якій побачив великий потенціал, і почав намагатися завоювати її серце, – згадує Семен.
     
    – Тоді в мене були інші плани на життя, я сприймала його як друга чи наставника, але точно не як кохану людину. Навіть подумати не могла, що ми будемо разом. Колись я вперто відмовляла йому піти вчитися танцювати, а через 12 років ми зустрілися саме там – на заняттях соціальних танців.
     
     
    Семен – керівник і викладач соціальних танців для дорослих у клубі Dance4u. Обожнює землеробство, вирощує квіти та ягоди, а також бере активну участь у благодійних та громадських заходах. Улюблене хобі – страйкбол і танці (сальса, ба-чата, кізомба). Маріанна – співачка, вокальний коуч, представниця школи різножанрового вокалу та співачки Rulada. Вона постійно щось робить: співає, танцює, вчиться, викладає, створює проєкти та вечірки. Сьома її називає: «Моя шалена мавпочка».
     
    – Разом, ми хочемо розвивати вокально-танцювальну культуру нашого міста та втілювати дитячі мрії дорослих людей! Окрім цього, ми їздимо на міжнародні фестивалі та майстер-класи з танців і хочемо запрошувати своїх друзів з інших міст та країн у гості, – розповідає пара.
     
    Дві творчі пари мали пройти чотири тури. Вони робили селфі на фоні історичних будівель, розгадували ребуси, танцювали та співали із кропивничанами та шукали, чим відрізняється один із 20 брелоків. Практично всю програму домінувала пара Сергія та Олени і в результаті вони проходять далі. А глядачі мають можливість повернути своїх фаворитів у другий півфінал. Буде смс-голосування за ту пару, яка вибула до півфіналу, тому дивіться та вболівайте щочетверга на каналі «Вітер» о 20:00.
     
     
    Ірина Лягул