Як «Центр пробації» співпрацюватиме з Міністерством у справах ветеранів

  • 23 лист. 2020 12:06
  • 523
    • Новина Як «Центр пробації» співпрацюватиме з Міністерством у справах ветеранів Ранкове місто. Кропивницький
     
    На базі філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області відбулася робоча зустріч з головним спеціалістом Територіального відділу у Кіровоградській області Міністерства у справах ветеранів України В’ячеславом Пронічевим.
     
    Головним питанням на порядку денному стало налагодження спільного алгоритму дій у рамках підписаного 27 серпня 2020 року Меморандуму про співробітництво між Державною установою «Центр пробації» та Міністерством у справах ветеранів України.
     
    У ході зустрічі було обговорено напрями та форми взаємодії, проблемні питання, які можуть виникнути у ході співпраці, інструменти їх вирішення, окреслили основні першочергові завдання кожної зі сторін. Не оминули й планування спільних соціально-виховних заходів, індивідуально-корекційної роботи, та питання, що стосується посилення правового та соціального захисту клієнтів пробації з числа ветеранів та сімей загиблих.
     
    Варто зазначити, що залучення представників Міністерства у справах ветеранів України до співпраці, створюють передумови до більш результативнішого впровадження досудової, наглядової та пенітенціарної пробації, так як надана інформація, соціально-виховна робота та надання послуг у рамках Меморандуму дозволить працівнику уповноваженого органу визначити чіткий вектор, спрямований на успішну ресоціалізацію та неповернення до кримінального минулого.