На Кіровоградщині бракує вихователів

  • 20 лист. 2020 16:08
  • 788
    • Новина На Кіровоградщині бракує вихователів Ранкове місто. Кропивницький

    Роботодавці Кіровоградщині офіційно зареєстрували потребу у вихователях та асистентах вихователів.

    Наразі на Кіровоградщині вакантними є 15 посад вихователів, з них 12 – у Кропивницькому (заробітна плата: від 5000 до 8200 грн). 2 вакансії зареєстровано на Знам’янщині (заробітна плата: 4350 (працювати на 0,87 ставки) та 5000грн). 1 вакансію зареєстровано у Благовіщенському районі Кіровоградщини (заробітна плата– 5000 грн).

    Крім того, у Новомиргороді вакантною є посада вихователя групи продовженого дня одного з НВО міста. Заробітна плата – 5 000 грн.

    Для роботи з дітьми з особливими потребами до одного з кропивницьких дошкільних навчальних закладів запрошують асистента вихователя. До стажу роботи працівника роботодавець не ставить вимоги, проте кандидат на посаду повинен знати основи дитячої педагогіки та психології. При прийомі на роботу обов’язкове проходження медичного огляду. Заробітна плата – 6268 грн. З метою допомоги у організації навчально-виховного процесу в групі з інклюзивним навчанням, один із дошкільних навчальних закладів Світловодська також потребує асистента вихователя. Заробітна плата – 5 000 грн.

    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

    Читайте також: Безробітні та підприємці Кіровоградщини отримають можливість професійного розвитку

    Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості