Громадськість Кіровоградщини обговорює проєкт постанови № 1049 стосовно проведення конкурсів

  • 19 лист. 2020 12:03
  • 978
    • Новина Громадськість Кіровоградщини обговорює проєкт постанови № 1049 стосовно проведення конкурсів Ранкове місто. Кропивницький
    В Одесі відбулися регіональні обговорення проєкту Постанови Кабінету міністрів України № 1049 Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями та творчими спілками, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка.
     
    Про це повідомляє сайт "Утренний город".
    Форум відбувається за участі представників міністерства молоді та спорту, інститутів громадянського суспільства та органів влади Кіровоградської, Херсонської, Одеської та Миколаївської областей. Заступниця Міністра молоді та спорту Марина Потапенко розповіла про процедуру проведення конкурсу та можливі зміни і новації в питанні його організації.
    В рамках зустрічі відбулася презентація електронної системи подачі заявок на конкурс, яка перебуває на фінальній стадії розробки та яка буде обов'язковою для використання всіма організаторами конкурсу вже з 2022 року.
     
    Також учасники обговорень надали пропозиції щодо змін до Постанови Кабінету міністрів України № 1049 Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання яких надається фінансова підтримка. 
     
    Ірина Лягул