У Кропивницькому потрібен синоптик

  • 19 лист. 2020 15:01
  • 801
    • Новина У Кропивницькому потрібен синоптик Ранкове місто. Кропивницький
     
    Щорічно організації гідрометеорологічної служби України дають близько 275 тисяч прогнозів та попереджень. Український гідрометеорологічний центр підпорядковується Державній службі України з надзвичайних ситуацій. Наразі у сфері реалізації державної політики щодо гідрометеорологічної діяльності працюють понад п’ять тисяч людей.
     
    На сьогодні головна методична організація гідрометеорологічної служби у Кіровоградській області з питань прогнозування гідрометеорологічних умов, гідрометеорологічного забезпечення і обслуговування, проведення метеорологічних, гідрологічних та агрометеорологічних спостережень і робіт, збору, обробки та розповсюдження гідрометеорологічної інформації потребує синоптика.
     
    До завдань та обов’язків працівника гідрометеорологічної служби входить прогнозування та обробка синоптичних даних. Без вимог до стажу роботи. Працювати за індивідуальним графіком. При прийомі на роботу обов’язкове проходження медичного огляду. Заробітна плата: 9500 грн.
     
    Якщо Вас зацікавила вказана вакансія, за більш детальною інформацією звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості