У Кропивницькому потрібні бухгалтери

  • 18 лист. 2020 16:03
  • 730
    • Новина У Кропивницькому потрібні бухгалтери Ранкове місто. Кропивницький
     
    Днями, на замовлення ПП «Гідроавтоматизація» та Кіровоградської районної державної лікарні ветеринарної медицини, фахівцями міськрайонного центру зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій за професіями бухгалтера та головного бухгалтера. Для ефективного укомплектування заявлених вакансій фахівці служби зайнятості підібрали безробітних, які відповідають вимогам, обумовленим роботодавцями.
     
    Директор ПП «Гідроавтоматизація» Сергій Карелін вичерпно презентував присутнім діяльність підприємства, що займається виробництвом електророзподільчої та контрольної апаратури. Розповів про умови праці, режим роботи, специфіку виконання робіт, рівень заробітної плати та соціальний пакет, яким забезпечені працівники підприємства.
     
    У свою чергу керівник районної державної лікарні ветеринарної медицини Віталій Тєльний ознайомив присутніх зі специфікою виконання робіт на підприємстві та озвучив вимоги до претендентів.
     
    - Звісно, як і кожному роботодавцеві, мені хотілося б побачити у своїй команді відповідальних та сумлінних працівників, фахівців, які здатні пропонувати нові та раціональні ідеї, удосконалюватимуть роботу та зекономлять витрати роботодавця, – наголосив В. Тєльний.
     
    Такі заходи – звичне явище у центрі зайнятості, адже безпосереднє спілкування з роботодавцями й отримання достовірної інформації дає змогу безробітним одразу домовитися про працевлаштування. Саме цим і скористалися учасники заходу під час активного діалогу з роботодавцями: шукачі роботи отримали змістовні відповіді на всі питання, які їх найбільше цікавили.
     
    За результатами заходу, п'ятеро із восьми безробітних, які взяли участь у заходах, зацікавилися запропонованою роботою та були запрошені на підприємство для ознайомлення з умовами праці безпосередньо на робочих місцях, а також вирішення питання подальшого працевлаштування.
     
    Дмитро Петренко, 
    провідний фахівець з питань зайнятості 
    Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості