Колишній безробітний з Олександрівщини опікується безпекою аграріїв регіону

  • 17 лист. 2020 19:34
  • 758
    • Новина Колишній безробітний з Олександрівщини опікується безпекою аграріїв регіону Ранкове місто. Кропивницький
     
    Життєвим кредо Олега Скічка, ще донедавна безробітного, а нині – інженера з охорони праці, є рядки з поезії Ліни Костенко: «І все на світі треба пережити, і кожен фініш – це, по суті, старт».
     
    Олег Миколайович близько 10 років працював на посаді інженера з пожежної безпеки у філії «Оператор газотранспортної системи України» АТ «Укртрансгаз».
     
    У зв'язку з оптимізацією підприємства чоловіка попередили про вивільнення. Він був чітко переконаний, що втрата роботи – це шанс переосмислити свій трудовий шлях, змінити напрям діяльності чи опанувати новий фах.
     
    - У мене склалось таке враження, що коли ти приймаєш новий життєвий виклик, то одразу виникають нові можливості, і на своєму шляху ти, безумовно, зустрічаєш тих людей, які тобі допоможуть. У моєму випадку це були фахівці Олександрівської районної філії обласного центру зайнятості, – ділиться спогадами О. Скічко.
     
    Під час спілкування з кар'єрним радником не можливо було не помітити, що Олег Миколайович має неабияку внутрішню мотивацію до праці, сміливість брати на себе відповідальність та виявляє готовність до ухвалення важливих професійних рішень.
     
    Було з'ясовано, О. Скічко закінчив Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, і хотів би знайти роботу за освітою або суміжними професіями.
     
    Було складено індивідуальний план надання послуг, і результат не забарився – Олегу Миколайовичу підібрано роботу та направлено на співбесіду з керівництвом фермерського господарства СФГ «Дєдов» на посаду інженера з охорони праці.
     
    У підсумку задоволеними залишилися всі, насамперед, Олег Миколайович, для якого пошуки роботи вже позаду, а попереду – важливий етап професійного зростання.
     
    Тетяна Вихрист,
    фахівець відділу надання соціальних послуг 
    Олександрівської районної філії 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості