Як працює Критий ринок у Кропивницькому? (ФОТО)

  • 14 лист. 2020 14:30
  • 3607
    • Новина Як працює Критий ринок у Кропивницькому? (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    З сьогоднішнього дня, 14 листопада, у Кропивницькому діє карантин вихідного дня. Ринкам заборонена торгівля промисловими товарами, а продуктами - дозволена.
     
    Журналістка Утреннего города вирішила перевірити, як працює Критий ринок сьогодні, у суботу. Торговці продуктами та м’ясом дотримуються протиемідеологічних вимог: одягнені у пластикові маски та між покупцями і працівниками натягнута плівка. Можна без черг придбати м’ясо, молочні продукти, овочі і живу рибу.
     
    Частина продавців одягу теж наважилась вийти на роботу, проте таких зовсім небагато. Тож можна підібрати собі теплі речі: шапку, куртку або чобітки. А от посуду практично немає.
     
    Через карантин вихідного дня містяни не прийшли на ринок, торговці бідкаються через маленьку кількість покупців, адже торговля дуже неактивна. Біля продавців одягу відвідувачив майже немає. Тож реалізатори йдуть назустріч клієнтам і пропонуть хороші знижки на товар.
     
    Тож власники торгових точок мають намір вийти під міську раду у понеділок, об 11 00, на мітинг з вимогами дозволити повноцінно працювати на ринках і у вихідні дні. 
     
    Що стосується ринку "Європейський" - то він зачинений на замок.