Кіровоградщина: Поліція викрила канал поставки наркотиків у колонію (ФОТО)

  • 12 лист. 2020 13:27
  • 721
    • Новина Кіровоградщина: Поліція викрила канал поставки наркотиків у колонію (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Ще двом членам злочинної групи, які займалася збутом наркотичних речовин у колонію, повідомили про підозру.
     
    За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури слідчі поліції повідомили про підозру чотирьом учасникам злочинної групи, які налагодили канал поставки наркотичних речовин у виправну установу (ч. 2 ст. 307, ч.2 ст. 255-1 КК України).
     
    Відзначимо, що протиправну діяльність злочинної групи було припинено у вересні цього року за  сприяння керівництва колонії та  завдяки спільній скоординованій роботі Управління стратегічних розслідувань в області, УСБУ в області, слідчого управління Нацполіції в області, при силовій підтримці поліцейських РПОП.
     
    Учасники злочинної групи організували канал постачання на територію колонію наркотичних засобів та психотропних речовин, їх збут та розповсюдження.  Ув’язненим колонії постачали канабіс, метадон, марихуану. Потрапляли наркотичні засоби до колонії шляхом «перекидів». Викрили фігурантів під час чергової спроби передачі наркотичного засобу шляхом перекиду пакунку на територію виправної установи. 
     
    У ході обшуків було виявлено та вилучено психотропну речовину метадон, наркотичний засіб канабіс, шприци, мобільні телефони, банківські карти, гроші та чорнові записи злочинної діяльності.
    Розслідування триває.
     
    Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.