У Кропивницькому розпочалося динамічне реаліті-шоу “Хочу тут жити”

  • 12 лист. 2020 13:02
  • 806
    • Новина У Кропивницькому розпочалося динамічне реаліті-шоу “Хочу тут жити” Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому розпочалося динамічне реаліті-шоу “Хочу тут жити”. Соціальний проєкт, спрямований на розвиток у містян патріотизму, на певну усвідомленість того, що у Кропивницькому можна жити та розвиватися. Для того, аби додати популярності, уваги та серйозності, головним призом заявлена квартира, яку отримає переможець. 
     
    Спочатку був оголошений кастинг. Умовами було створити команду із двох осіб та презентувати її у форматі відеовізитки. Близько сотні учасників було заявлено, з яких 25 пар пройшли до другого туру відбору, а саме смс-голосування. Кожній парі був присвоєний код. Відправити за пару можна було лише одне смс-повідомлення. За підсумками голосування лише вісім пар проходять до участі у проєкті, де вони боротимуться за головний приз – квартиру.
     
    І вже 5 листопада відбувся старт першого міського реаліті-шоу, в якому взяли участь дві команди Ірина та Віталій, Денис та Дмитро.
     
     
    Денис та Дмитро
    Команда з двох друзів-студентів нашого педагогічного університету. Майбутні журналіст і філолог. Також актор та звукорежисер місцевої команди «Ліги гумору» – «Селяві». 
     
    Денис, поет і бард: 
     
    – Мене можете зустріти на різних міських заходах або літературних вечорах, на яких я виступаю, а мої вірші друкують у різних газетах, є і у соцмережах. У цьому місті я видав дві свої поетичні збірки, присвячені нашим українським військовим і подіям на сході України. Також у мене за плечима 12 років хореографії, тому зараз працюю вчителем хореографії для дітей.
     
    Дмитро Даценко: 
    – З дитинства займаюся спортом, маю досвід з футболу, гандболу, волейболу, баскетболу, дзюдо й армреслінгу. Також я – ведучий-початківець, проводжу концерти та різноманітні заходи. Закінчив музичну школу по класу акордеона. Близько шести років займався бальними танцями. А ще в мене є кумир – Райан Гарсія.
     
     
     
    Пара Ірини та Віталія
     
    Ірина працює аніматором та проводить корпоративи, а Віталій грає у групі «Cardio».
     
    Самі про себе говорять таке:
     
    – Ми абсолютно не схожі: слухаємо різні жанри музики, любимо різні фільми, говоримо на двох різ-них мовах, але любимо одне одного завдяки однаковим життєвим цінностям.
     
    На жаль, команда хлопців виявилася слабшою, і шоу продовжується, але без їхньої участі. Хоча у глядачів є можливість повернути своїх фаворитів у другий півфінал. Буде знову смс-голосування за ту пару, яка вибула до півфіналу, тому дивіться та вболівайте щочетверга на каналі «Вітер» о 20:00.
    Ірина Лягул