У Кропивницькому триває акція протесту місцевіх рестораторів (ВІДЕО)

  • 11 лист. 2020 11:08
  • 1218
    • Новина У Кропивницькому триває акція протесту місцевіх рестораторів (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    На центральній площі міста на акцію протеста вийшли місцеві ресторатори. Учасники акції, яких прийшло близько півтори сотні чоловік,  не бажають припиняти роботу кафе та ресторанів у вихідні дні.
     
    На знак протесту вони стукають кастрюлями і ложками. 
     
     
    Нагадаємо: Міністр охорони здоров’я Максим Степанов зазначив, що прогнозно карантин "вихідного дня" діятиме з 00:00 суботи до 00:00 понеділка. Працюватимуть виключно продуктові магазини, аптеки, транспорт, автомобільні заправки та ветеринарні аптеки. Водночас МОЗ ініціює закриття розважальних і торгових центрів у вихідні дні, а також обмеження роботи ресторанів до режиму "на виніс".
     
    Через годину до протестувальників вийшов голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко. Між рестораторами і Андрієм Валерійовичем відбувся діалог.
     
    Один з рестораторів звернувся до очільника області:
     
    - Підприємці платять налоги та кредити, навіть в умовах карантину кредитні ставки ніхто не знижує. Тож боріться за нас! Яка ваша позиція? Для нас важлива ваша точка зору.
     
     
    - Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко сьогодні зустрічатиметься з всеукраїнською асоціацією рестораторів і обговорюватиме проблемні питання, пов’язані з введенням карантину "вихідного дня", - відповів посадовець.
     
     

     

    Читайте також: Максим Степанов роз’яснив, як діятиме карантин "вихідного дня"