На Світловодщині атовець працює на виробництві воєнної техніки

  • 9 лист. 2020 12:06
  • 945
    • Новина На Світловодщині атовець працює на виробництві воєнної техніки Ранкове місто. Кропивницький
     
    «Улюблена робота і сім’я – кращої реабілітації годі й шукати», – впевнено говорить мешканець міста Світловодськ Віталій Вікторович усім, хто, повернувшись з АТО, не може знайти своє місце в мирному житті.
     
    Чоловік провів майже рік у зоні проведення АТО/ООС. «Перебуваючи у зоні АТО, я переконався, що необхідно жити сьогоднішнім днем», – говорить колишній військовий.
     
    Повернувшись до мирного життя, чоловік поставив собі за мету шукати нову роботу. На підприємство, де працював до підписання контракту на військову службу, повертатися не мав бажання.
     
    Тому, для прискорення пошуку роботи, задіяв усі ресурси. Самостійні пошуки роботи чоловік вирішив поєднати зі зверненням до Світловодської міськрайонної філії обласного центру зайнятості.
     
     
    Під час спілкування з кар’єрним радником колишній військовий повідомив, що закінчив Київський політехнічний інститут, де здобув кваліфікацію інженера-механіка. Атовець мав намір працевлаштуватися на роботу за здобутим фахом, до того ж не лише за місцем проживання, що значно розширило коло пошуку роботи.
     
    Відтак, спільні зусилля дали свій результат: чоловік отримав робоче місце за далеко не простою, але дійсно важливою посадою інженера-конструктора у ТОВ «ВАТ Олімп», що здійснює свою діяльність у Світловодському районі у галузі розробок і постачання воєнної техніки.
     
    Серед вимог до кандидата роботодавець ставив – наявність необхідної освіти, а ще шукав людину відповідальну, організовану та порядну. Усім вимогам роботодавця Віталій Вікторович відповідав, тому йому одразу запропонували місце роботи.
     
    - Це та робота, яка мені подобається, на своєму робочому місці відчуваю себе причетним до військової справи, адже на мирній територій я можу допомогти тим, хто несе сьогодні військову службу і використовує у своїй нелегкій справі новітні технології різних типів зв'язку. Це саме те, чим я хочу займатися й надалі, – ствердно зазначає колишній безробітний.
     
    Лариса Шевченко, заступник директора
    Світловодської міськрайонної філії 
    обласного центру зайнятості