Багатопіоверхівкам, що постраждали під час урагану, міськрада виділяє кошти на ремонт

  • 2 лист. 2020 09:01
  • 984
    • Новина Багатопіоверхівкам, що постраждали під час урагану, міськрада виділяє кошти на ремонт Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    ОСББ «Лелеківське» отримає з міського бюджету кошти на ліквідацію наслідків стихійного лиха, про це йдеться  на сайті міської ради.
     
    ОСББ «Лелеківське» у Кропивницькому, два будинки якого постраждали від буревію 17 жовтня, отримають допомогу з резервного фонду міського бюджету. Рішення звернутися з клопотанням до виконавчого комітету міської ради про виділення ОСББ “Ллелеківське” коштів на здійснення заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації ухвалено на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні, 30 жовтня.
     
    За інформацією голови ОСББ “Лелеківске”, смерчем пошкоджено не тільки покрівлі, але й інші конструктивні елементи багатоквартирних житлових будинків ОСББ по вулиці Мінській, 74 та 76. Внаслідок надзвичайної ситуації на тривалий час порушені нормальні житлові умови 100 мешканців даних будинків.
     
    - Враховуючи усі обставини, ми пропонуємо на проведення невідкладних ремонтних робіт у будинках ОСББ “Лелеківське” виділити кошти у сумі 500 тисяч гривень з резервного фонду бюджету міста, - відзначив голова комісії з ТЕБ та НС заступник міського голови Олександр Мосін. - Найближчим часом в Україні очікується значне зниження температури до -15С, крім того, сезонні погодні умови надалі будуть негативно впливати на конструктивні елементи зазначених будинків. Тому рішення треба приймати швидко, аби якомога швидше відновити нормальні житлові умови для мешканців обох будинків.