Кіровоградщина: Кандидат від ВО "Свобода" домігся у суді перерахунку голосів

  • 30 жовт. 2020 13:20
  • 2619
    • Новина Кіровоградщина: Кандидат від ВО «Свобода» домігся у суді перерахунку голосів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Як запевняє кандидат на посаду селищного голови Новгородківської ОТГ Павло Дейнеко, він є одним з лідерів на виборах.
     
    - На виборчій дільниці 350367 було складено акт про порушення виборчого законодавства. У зв'язку з цим до Новгородківської селищної ТВК було подано скаргу з вимогою здійснити повторний підрахунок голосів. Однак комісія відмовила у цьому.
     
    Кандидат-свободівець Павло Дейнеко звернувся до Кіровоградського окружного адміністративного суду з вимогою зобов'язати комісію здійснити підрахунок.
     
     
    Суд, що відбувся учора, 29 жовтня, визнав протиправною бездіяльність і зобов'язав Новгородківську ТВК розглянути питання щодо повторного підрахунку голосів.
     
    Промова кандидата на посаду Новгородківського селищного голови Павла Дейнека у суді щодо перерахунку голосів на найбільшій виборчій дільниці Новгородківщини.
     

     

    Читайте також: На Кіровоградщині є перші переможці на місцевих виборах

     

    "Багатьох цікавить, що там з результатами виборів голови Новгородківської громади. Дехто вже навіть пише про переможців, але запевняю, що це дуже передчасно.
    За попередніми підрахунками, на виборах перемагає чинний селищний голова Олександр СИРИЦЯ, на другому місці - я з відривом приблизно у 38 голосів. 
    Але ми всі знаємо, як у нашому районі робилися і робляться вибори. І це волевиявлення не стало винятком.
    Наразі ми починаємо боротьбу за повторний підрахунок голосів на дільницях, де були зафіксовані суттєві порушення. Таких дільниць чи не десяток.
    Наразі одна зі справ розглядається у суді. Чекаємо рішення і здаватися не збираємося! Ми відстоюємо право жителів Новгородківщини самостійно обирати владу!
    На відео - переписування членами ТВК протоколів про підрахунок голосів на ДВК. Це категорично заборонено! Поліцію викликали, акти склали. 
    Боротьба триває. І це боротьба не за мої амбіції, а за чесні місцеві вибори у нашому районі! Можливо навіть перші чесні". - коментує ситуацію кандидат на посаду голови Павло Дейнеко.