У Кривому Розі п’яний водій на пішохідному переході збив двох підлітків (ВІДЕО)

  • 30 жовт. 2020 09:00
  • 1251
    • Новина У Кривому Розі п’яний водій на пішохідному переході збив двох підлітків (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вчергове цинічність та самовпевненість водія напідпитку призвели до трагічних наслідків, які вразили, як пересічних жителів Кривого Рогу, так і нашу поліцейську родину.
     
    Про це у ФБ пише Патрульна поліція
     
    Учора, 29 жовтня, в Кривому Розі двоє підлітків переходили дорогу нерегульованим пішохідним переходом. Водій тролейбуса зупинився, щоб їх пропустити, а от водій Nissan Tiida, який рухався в сусідній смузі, — ні. Він на швидкості збив обох хлопців.
     
     
    Хлопців з серйозними травмами шпиталізували до лікарні. Один з них — син нашої патрульної. У винуватця ДТП поліцейські виявили явні ознаки алкогольного сп'яніння.
     
    Ще один нетверезий водій через безвідповідальні й необдумані дії якого постраждали діти.
    Щоденно ми проводимо роботу щодо недопущення порушення ПДР, а особливо керування транспортними засобами в стані сп'яніння. Ми говоримо про це через усі можливі канали комунікації з нашими громадянами, ми запобігаємо таким випадкам, виявляємо й притягуємо до відповідальності тисячі нетверезих водіїв (понад 115000 лише за минулий рік).
    Тим не менш, ті механізми виявлення цього правопорушення, які є у поліцейських зарубіжних країн, нам досі не доступні. Як і досі присутні прогалини, які дозволяють уникати відповідальності... 
     
    Хлопцям — одужання. Віримо, що вони якнайшвидше оговтаються й відновлять здоров'я.