У Кропивницькому автотранспортне підприємство шукає прибиральників територій

  • 29 жовт. 2020 14:20
  • 857
    • Новина У Кропивницькому автотранспортне підприємство шукає прибиральників територій Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості днями відбувся ярмарок вакансій – захід, який спрямований на допомогу шукачам роботи у працевлаштуванні, а роботодавцям у підборі необхідних працівників.
     
    Під час міні-ярмарку вакансій, що відбувся на замовлення АТП «Кооптранс» Кіровоградської обласної спілки споживчих товариств, безробітним пропонували роботу за професією «Прибиральник територій».
     
    Директор АТП «Кооптранс» Володимир Тригуб презентував присутнім підприємство, охарактеризував основні напрямки його діяльності та надав інформацію про режим роботи, умови праці, специфіку виконання робіт та вимоги до претендентів.
     
    Під час активного діалогу присутні ставили чимало питань, які найбільше їх турбували: розмір заробітної плати, соціальні гарантії для працівників на підприємстві та ін. На усі поставлені запитання роботодавець надав вичерпні відповіді.
     
    Захід пройшов у цікавій та змістовній формі. Фахівці центру зайнятості впевнені, що міні-ярмарок принесе позитивні результати і роботодавцю в укомплектуванні кадрами підприємства, і громадянам, які шукають роботу, адже з 9 осіб, які взяли участь у заході, семеро зацікавилися пропозиціями та отримали запрошення на співбесіду.
     
    Людмила Міщенко, провідний фахівець з питань зайнятості 
    Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості