Безробітні Кропивницького йдуть виробляти халву

  • 23 жовт. 2020 15:13
  • 1141
    • Новина Безробітні Кропивницького йдуть виробляти халву Ранкове місто. Кропивницький
     
    Харчова промисловість Кіровоградщини має значний виробничий потенціал і спроможна задовольнити потреби населення у високоякісних продовольчих товарах.
     
    Серед підприємств харчової промисловості, які активно співпрацюють з Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості, особливо вирізняється ТОВ «Три Стар» – найбільший в Україні виробник таких кондитерських виробів, як халва, козинаки, різноманітні драже та інші ласощі (під ТМ «Золотой век»).
     
    Так, лише за два роки, за сприяння Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості отримали гідну роботу на підприємстві понад 80 безробітних громадян. Вони були працевлаштовані на посади халвомісників, вантажників, укладальників-пакувальників, налагоджувальників контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, налагоджувальників устаткування у виробництві харчової продукції, продавців продовольчих товарів, слюсарів з ремонту технологічних установок, електриків дільниці, електромеханіків, машиністів тістомісильних машин, лаборантів та ін.
     
     
    Слід зазначити, що керівництво компанії гарантує своїм працівникам широкий спектр соціального забезпечення: гідну оплату праці; повний соціальний пакет і офіційне працевлаштування; комфортні та сучасні умови праці; підвезення транспортом до місця роботи; якісний спецодяг; проведення безкоштовних медоглядів. Також створені усі умови для відпочинку та санаторно-курортного лікування.
     
    Крім того, ТОВ «Три Стар» планомірно працює над поліпшенням умов праці для своїх робітників: своєчасно виплачується заробітна плата, діє система преміювання за результатами роботи, здійснюються заходи щодо професійного зростання працівників.
     
    Таким чином, тісна співпраця центру зайнятості із роботодавцями не лише гарантує добір кваліфікованих працівників на підприємства та підвищення рівня зайнятості населення, але й забезпечує нашим громадянам зайнятість і впевненість у завтрашньому дні.
     
    Лариса Мороз,
    начальник відділу взаємодії з роботодавцями
    Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості