Рятувальники отримали нову форму та пальне

  • 23 жовт. 2020 09:12
  • 1299
    • Новина Рятувальники отримали нову форму та пальне Ранкове місто. Кропивницький
     
    Завдяки субвенції місцевої влади підрозділу ДСНС Кіровоградщини отримав новий формений одяг та запас пального.
     
    Головна передумова успішного функціонування Служби порятунку, ефективного і безпечного для особового складу виконання завдань за призначенням – належний рівень матеріально-технічного забезпечення пожежно-рятувальних підрозділів. Це і більш сучасне бойове оснащення, і нова пожежно-рятувальна техніка, і бойовий одяг рятувальників, що відповідає прийнятим стандартам.
     
    Цього року пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС у Кіровоградській області неодноразово отримували нове спорядження, різне технічне оснащення, нові бойові пожежно-рятувальні автомобілі та комплекти одягу.
     
    Сьогодні, 22 жовтня, до 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини Новоукраїнки прибули представники міської ради, щоб вручити рятувальникам новий формений одяг.
     
    Завдяки субвенції Новоукраїнської міської ради на суму 98 тис. грн., було закуплено 55 зимових курток та 50 комплектів форменого одягу для бійців Служби порятунку Новоукраїнського району. А також від Новоукраїнської райдержадміністрації та райради рятувальники отримали дизельне пальне на суму 30 тис. грн.
     
    Перший заступник начальника У ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов подякував від імені керівництва Служби порятунку Кіровоградщини представникам місцевої влади за новий одяг і пальне та за розуміння необхідності підтримки місцевих пожежно-рятувальних підрозділів, що забезпечують протипожежний та техногенний захист населення і територій.
     
    У ДСНС України у Кіровоградській області