На Старій Балашівці триває прийом громадян Андрієм Райковичем (ВІДЕО)

  • 22 жовт. 2020 14:04
  • 1235
    • Новина На Старій Балашівці триває прийом громадян Андрієм Райковичем (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому на Старій Балашівці міський голова Андрій Райкович зустрівся з мешканцями району, які постраждали від урагану, що пройшов  містом на минулих вихідних. Містяни жалілися пану Андрію на ДП Центр ВАТ Кіровоградгаз, який не всім абонентам підключив блакитне паливо. Андрій Павлович пообіцяв людям розібратися у цій ситуації, хоча і не має впливу на це підприємство.
     
     
    - Я п’ять років присвятив розвитку міста. Досвід мені підказує, що збитки від стихії потрібно фіксувати відразу. В такому разі ми можемо звертатись за компенсацією до прем’єр-міністра. Ми обрахували загальну суму збитків у 22,5 мільйонів гривень і через голову ОДА направимо відповідні акти до державних органів на відшкодування матеріальних збитків населенню.
     
    Міська влада, в свою чергу, надасть постраждалим від буревію мешканцям Кропивницького матеріальну допомогу у розмірі 20% від усього обсягу нанесених збитків (приблизно 50 тисяч гривень). 
     
    У цій ситуації поліція добре попрацювала, і еменесники чудово справилсь зі своїми задачами, а також електрики та інші комунальні служби, - звернувся до громадян мер Андрій Райкович.
     
    Люди дякували волонтерам, які прийшли їм на допомогу у лиху годину. Працівниці польової кухні пригостили міського голову смачним обідом.