КП «Теплоенергетик» отримало номінації на газ

  • 15 жовт. 2020 16:20
  • 956
    • Новина КП «Теплоенергетик» отримало номінації на газ Ранкове місто. Кропивницький

    Жодних застережень щодо вчасного початку опалювального сезону у Кропивницькому та отримання для цього необхідної кількості газу немає. На цьому наголосив директор комунального  підприємства «Теплоенергетик» Олександр Чельник.

    За словами очільника підприємства, теплоенергетики обласного центру повністю готові до подачі тепла до житлового фонду і об’єктів соціально – культурної інфраструктури міста. Фахівці КП «Теплоенергетик» сьогодні проводять холодне гідровипробовування мереж для визначення місць можливого пошкодження теплопроводу.

    -Таким чином, загрози зриву початку опалювального сезону  з технічних причин відсутні повністю, – відзначив Олександр Чельник. - Станом на 12 жовтня комунальне підприємство “Теплоенергетик” немає також жодних застережень і  в частині постачання газу. Підприємство має постачальника газу і поставка блакитного палива жодним чином  не буде припинена.

    За словами Олександра Чельника, КП “Теплоенергетик” має укладений договір реструктуризації боргів за минулий період та  регулярно, щомісяця, сплачує визначену суму у розмірі 1, 384 мільйона гривень на рахунки НАК «Нафтогаз України».