У Кропивницькому активісти передали проросійській партії лапті

  • 15 жовт. 2020 11:20
  • 1088
    • Новина У Кропивницькому активісти передали проросійській партії лапті Ранкове місто. Кропивницький
     
    Активісти РОК, спільно з патріотичними партіями і організаціями, спробували вручити Сергію Ларіну, а також іншим представникам партії «ОПЗЖ» символічні лапті за їхню антиукраїнську діяльність у Кропивницькому. На жаль, партійці, побачивши з вікон акцію, закрились у себе в офісі, тому лапті довелось залишити на дверях їхньої громадської приймальні.
     
    Деталі: 13 жовтня об 11.00 у Кропивницькому біля офісу проросійської партії «Опозиційна Платформа – За Життя» відбулася акція «Ларіним – лапті!» в рамках національної кампанії «Лапті реваншу». Активісти Руху Опору Капітуляції нагадали містянам, які загрози несе наявність у Кропивницькому осередку антиукраїнських сил і передали Ларіним і іншим активістам цієї партії їх лапті.
     
     
    - Нас бентежить, що в нашому місті діють такі партії, як партія Медведчука. На моє особисте переконання, ця партія здійснює підривну діяльність в Україні і несе загрозу національній безпеці. Обласний осередок ОПЗЖ у нашому місті очолює Сергій Ларін, близький соратник Януковича, Фірташа і Льовочкіна. Саме Ларін свого часу зачистив увесь інформаційний простір області під Партію регіонів і здійснював системну проросійську пропаганду, а через створений «благодійний» фонд відбирав гроші у місцевого бізнесу. Такі, як Ларін і його послідовники, відповідальні за війну з Росією і десятки тисяч смертей українців», – розповів координатор РОК у Кропивницькому Дмитро Сінченко.
     
    Кампанія «Лапті реваншу» буде продовжуватись, і всі реваншисти та ватники отримають власні «лапті».
     
    Прес-служба РОК-Кропивницький