У Кропивницькому вшанували пам'ять загиблих Героїв (ФОТО)

  • 15 жовт. 2020 11:18
  • 743
    • Новина У Кропивницькому вшанували пам'ять загиблих Героїв (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    З нагоди відзначення Дня захисника України 13-14 жовтня відбулося вшанування памяті загиблих Героїв, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

    Керівництво області та міста Кропивницького, члени Громадської ради при облдержадміністрації та громадські активісти віддали шану та поклали квіти біля памятного знаку в честь загиблих військовослужбовців 3 полку спеціального призначення ім.Святослава Хороброго, що в Ковалівському парку.

    Вшанування памяті полеглих воїнів відбулося й на меморіальному комплексі «Фортечні вали» та на Алеї Слави, на площі Героїв Майдану, біля пам’ятника Воїнам-інтернаціоналістам та памятного знаку жертвам та ліквідаторам Чорнобильської трагедії, пам'ятника Жертвам політичних репресій та пам'ятника Богдану Хмельницькому.

    Вшанування українських оборонців пройшло також в урочищі «Чорний Ворон» (с.Розумівка, Олександрівський р-н), на місці останнього бою героїв Холодного яру – отамана Чорного Ворона та його побратимів.