Як військовий став працювати шахтарем

  • 13 жовт. 2020 17:06
  • 740
    • Новина Як військовий став працювати шахтарем Ранкове місто. Кропивницький
     
    Атовець з Кропивницького контролює провітрювання гірничих виробок.
     
    Відомо чимало прикладів успішних людей, які, незважаючи на труднощі і перешкоди, досягали бажаного і не здалися. Серед них є і кропивничани, які ще вчора з честю боронили кордони нашої Батьківщини та відстоювали право українців бути самостійними і незалежними, а сьогодні, не втративши жаги до життя та енергії, прагнуть реалізувати себе у трудовій діяльності.
     
    Серед добірки життєвих історій досягнення професійного успіху є приклад 28-річного Владислава, учасника бойових дій, який повернувшись до мирного життя довго не міг знайти самостійно роботу, яка б відповідала його вимогам.
     
    Звернувшись до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, колишній військовослужбовець склав спільно з кар’єрним радником індивідуальний план пошуку роботи, відповідно до якого безробітному було запропоновано звернутись на співбесіду до Інгульської шахти державного підприємства «Східний гірничо-збагачувальний комбінат».
     
    Владислав успішно пройшов співбесіду, за результатами якої йому було запропоновано вакансію моториста вентиляційної установки.
     
    Таким чином, індивідуальний підхід фахівців служби зайнятості до кожного клієнта та тісна взаємодія центру зайнятості з роботодавцями – запорука успішної роботи при підборі роботи для учасників бойових дій.
     
     
    Оксана Гусєва, 
    заступник начальника відділу організації працевлаштування населення 
    Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості