У Кропивницькому запустили новий автобусний маршрут

  • 13 жовт. 2020 09:53
  • 3120
    • Новина У Кропивницькому запустили новий автобусний маршрут Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому запрацював новий маршрут - "Никанорівка-Епіцентр" під номером 114, повідомляє Утренний город.
     
    Як повідомляє журналістам заступник міського голови Олександр Вергун:
     
    - Сьогодні у місті запущений новий автобусний маршрут № 114, який сполучає райони Арнаутово (вулиця Прирічна), Масляніківку з супермаркетом "Епіцентр". Від мешканців вулиці Куроп’ятникова надходило багато звернень, тому цей маршрут пролягатиме саме по вказаній вулиці.
     
    Маршрут обслуговуватиме два автобуси середньої місткості МАЗ 206, автобуси розпочинають курсувати о 6 00. Інтервал руху складатиме одну годину, час, що витрачається на проїзд з одного кінця маршруту до іншого, складає близько 40 хвилин.
    До того ж такий маршрут поліпшує підвіз громадян до першої міської лікарні. 
     
    Маршрут називається "Никанорівка-Епіцентр", автобус курсуватиме від вулиці Прирічна, вулиця Шкільна(повз 33 школи), по вулиці Парижської Комуни, по якій автобус піднімається дотелецентру, далі - по вулицям Садовій і Яновського, потім повертає на Куроп’ятникова, звідти - на вулицю Ушакова, а потім знову повертає на Яновського, їде до автостанції № 2, а потім прямує до 101-го мікрорайону по проспекту Тєльнова і Університетському до маркету "Епіцентр".
     
     
    Нові тролейбуси, що недавно закупили для міста, проходять процедуру оформлення документів, і вже скоро обслуговуватимуть селище Нове.