Навчальні заклади Кіровоградщини потребують педагогів

  • 2 жовт. 2020 13:05
  • 708
    • Новина Навчальні заклади Кіровоградщини потребують педагогів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вчителі – одні з найголовніших натхненників для дітей. Це не просто професія – це покликання. Будучи провайдером наукових знань і навичок, вчитель має розглядати свою діяльність як наслідок ставлення до самого себе, своєї праці, учнів, колег та середовища, у якому він працює.
     
    Сьогодні навчальні заклади області потребують 20 вчителів. Зокрема, актуальними є 14 вакансій вчителів закладу загальної середньої освіти. Вчителі різного профілю потрібні у таких районах:
     
    Добровеличківський район – вчитель англійської мови, вчитель історії, вчитель фізики (заробітна плата – 5000 грн);
     
    Долинський – вчитель англійської мови, вчитель математики (заробітна плата – 5000 грн);
     
    Знам’янський – вчитель історії, вчитель фізики (заробітна плата – 5000 грн);
     
    Кропивницький – вчитель англійської мови (3 вакансії), вчитель інформатики (2 вакансії) фізики (заробітна плата: від 5000 до 7500 грн);
     
    Маловисківський – вчитель хімії та біології, вчитель української мови та літератури (заробітна плата: 5000 та 9000 грн відповідно).
     
    Вчителі початкових класів закладу загальної середньої освіти потрібні у Кропивницькому (2 вакансії), Долинській та Якимівці (Маловисківський район). Заробітна плата: від 5000 до 9000 грн.
     
    Крім того, у Компаніївці запрошують на роботу вчителя-логопеда (заробітна плата – 5000 грн), а у Світловодську потрібен асистент вчителя для соціально-педагогічного супроводу дітей з особливими потребами (заробітна плата – 5000 грн).
     
    Також на Кіровоградщині потрібні 5 викладачів: У Знам’янці потрібні викладачі мистецької школи за класами бандури, гітари та скрипки (заробітна плата – 5000 грн). Професійне училище соціальної реабілітації на Петрівщині запрошує на роботу викладача предметів професійно-теоритечної підготовки за професіями штукатура та лицювальника-плиточника (заробітна плата – 5000 грн). Спортивна школа у Голованівську потребує тренера-викладача з важкої атлетики (заробітна плата – 5000 грн).
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості