У Кропивницькому відбудеться інвестфорум "TIME to INVEST"

  • 28 вер. 2020 19:15
  • 941
    • Новина У Кропивницькому відбудеться інвестфорум «TIME to INVEST» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Цьогорічна галузева сесія "Цифрова трансформація: Бізнес. Влада. Суспільство" Муніципального інвестиційного форуму "TIME to INVEST" відбудеться у Кропивницькому 2 жовтня в рамках ділової програми Міжнародної агропромислової виставки "AgroExpo – 2020".
     
    Сесія триватиме із 10.00 до 13.00 у конференц-залі "AgroExpo – 2020".
     
    - Метою форуму ми визначили популяризацію ролі цифрового суспільства у сучасному світі, обговорення змін принципів державного управління та ведення бізнесу, які спричиняє цифрова трансформація, - відзначив Андрій Паливода. - На захід ми запрошуємо Віце-прем'єр-міністра України, він пояснить, чим займається створене Міністерство цифрової трансформації. Крім того, на форумі презентують свої напрацювання спікери з українських міст Києвa, Хapковa, Южного тa з Iзpaїлю.
     
    Під час сесії обговорюватимуться питання:
     
    • що таке цифрова трансформація, які основні вектори її розвитку;
    • влада-громада: електронне спілкування;
    • українські приклади цифрової трансформації: бізнес-моделі та продукти;
    • як збільшити операційну ефективність бізнесу за рахунок технологій і побудувати міст між компанією та споживачем;
    • як забезпечити відповідний рівень безпеки "критичних" для громадян і держави електронних сервісів. 
     
    За словами заступника міського голови, захід є відкритим, участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації: https://cutt.ly/Pd5Wzh0
     
    - Не втрачайте можливість поринути у цифровий простір, обмінятись досвідом та знайти нові рішення для впровадження своєї діяльності, ознайомитись з експозиціями найбільшої в Україні виставки "AgroExpo" та фольклорними традиціями Кіровоградщини під час проведення "Покровського ярмарку", - зауважив Андрій Паливода.
     
    За додатковими роз’ясненнями щодо участі у форумі необхідно звертатися до департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Міської ради міста Кропивницької за номером: +38 (0522) 35 61 51 або написати на e-mail: ekonomika@krmr.gov.ua
     
    Детально з програмою проведення галузевої сесії "Цифрова трансформація: Бізнес. Влада. Суспільство" Муніципального інвестиційного форуму "TIME to INVEST".