На Лелеківці патрульні затримали водія з наркотиками

  • 28 вер. 2020 14:27
  • 821
    • Новина На Лелеківці патрульні затримали водія з наркотиками Ранкове місто. Кропивницький
     
    Двічі протягом ночі поліцейські виявляли у мешканців Кропивницького речовини, схожі на наркотичні. Про це у ФБ пише Патрульна поліція.
     
    Учора, близько 22-ї години, на вулиці Сергія Сєнчева увагу поліцейських роти тактико-оперативного реагування привернув підозрілий громадянин. Чоловік, помітивши охоронців порядку, одразу спробував уникнути з ними зустрічі. 
    І не дивно, адже при перевірці поліцейські виявили у нього зіп-пакет з речовиною рослинного походження, ймовірно, наркотичною. 
     
    З метою уникнути відповідальності 22-річний місцевий мешканець не придумав нічого кращого, ніж запропонувати патрульним хабара. Але це лише обтяжило його провину. 
     
    Інший випадок трапився годиною пізніше на вулиці Холодноярській. Патрульні зупинили автомобіль, пасажир якого почав відверто нервувати. При поверхневій перевірці поліцейські виявили у нього два пластикових пакети з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну. 
     
    Для встановлення всіх обставин та вилучення, ймовірно, заборонених речовин патрульні викликали на місце обох подій слідчих. 
     
    Нагадуємо, що за ч.1 статті 309 (Незаконне зберігання наркотичних речовин) ККУ передбачено максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.