На Харківщині комісія по розслідуванню причин катастрофи розпочала свою работу

  • 26 вер. 2020 10:45
  • 1016
    • Новина На Харківщині комісія по розслідуванню причин катастрофи розпочала свою работу Ранкове місто. Кропивницький
     
    За дорученням Президента Украіни створена Державна комісія під головуванням віцепрем'єр-міністра Олега Уруського для з'ясування обставин падіння віиськового літака АН - 26 поблизу міста Чугуів, Харківськоі області та надання всієі необхідноі допомоги постраждалим.
     
    На місці трагедії працюють міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр оборони Андріи Таран, Голова ДСНС Украіни Микола Чечоткін, голова Харківськоі облдержадміністраціі Олексіи Кучер та інші посадові особи.
     
    ДБР розпочало кримінальне провадження за фактом порушення правил польотів та підготовки до них, що спричинило катастрофу та тяжкі наслідки (ст. 416 КК Украіни). Слідчі та експерти Нацполіціі залучені до проведення розслідування.
     
     
     
    Нагадаємо, 25 вересня о 20:50 годині поблизу міста Чугуїв, на відстані близько 2 км до віиськового аеропорту, сталося падіння літака АН-26 ЗС Украіни віиськовоі частини А 4104 з подальшим загоранням.
     
    У літаку перебували віиськові льотчики та курсанти Університету повітряних сил імені І. Кожедуба. Всього на борту було 27 осіб.
     
     Знайдено тіла 22 загиблих, 2 особи постраждало, пошуки трьох осіб тривають.